Sista december

Sen sist så har jag hunnit vara ut med båda pållarna. Bara gått promenad med Genova dock då hon haft båda framtänderna lösa. Idag såg jag att hon nu har tappat sin första framtand! Den andra är otroligt lös så den tappar hon säkert imorgon. 
På julafton fick Dussi på sig renhorn och bjällror och sen for vi ut en sväng. På julaftonsdagen var det faktiskt vitt på marken, regnade bort på kvällen men vi fick oss en julig känsla när vi var ute. Vart inponerad då hon inte brydde sig någonting alls om att det lät massa från bjällrorna när vi var ute.
 
Har sen dess bara varit blankis enda tills idag då det åter snöade! Så vi fick iallafall snö på julafton och nyår! Så det var ju trevligt även om jag heldre haft 50cm snö än blåis och hela tiden pendlande mellan -4 till +5.. Känns rätt märkligt att jag fortfarande aldrig behövt använda vintertäcke på Dussi fast hon blivit helrakad och det är januari imorgon.. 
Då vädret varit så kasst har jag tyvärr inte orkat fota nå fina bilder. Tog några med mobilen i söndags men dom är ju tyvärr ej speciellt bra. Robin fotade oss på jul och hittade igen bilden han la ut på facebook men de andra har ja inte fått tag på än.
 
Sen så räknas ju faktiskt mina små bebisar som 3år imorgon! Känns helt sjukt att vi nu får börja tävla, Dock måste jag fixa igen licensen först eftersom jag inte tävlat på ett par år.. Känns sjukt att man ska vara så besvärligt med licensen men men.. Har nu även sulky förhopnningsvis på g så även det problemet ska vara borta. 
 
Målet för 2014 blir iallafall att hästarna förhoppningsvis ska bli redo att kvala i år, drömmen är självklart kriteriet men just nu siktar vi för att dom ska fixa ett godkänt kval i år!