Måndag

I lördags blev det träning för pållarna rätt tidigt då vi ju skulle till Krister senare. Körde Dussi och tog Genova på släp. O idag var dom verklign dyra. Skötte sig superfint och sprang på bra. Genova blev lite less när vi inte trava så hon förökte bita lite i vagnen. Sennär vi skrittade av nästan hemma så lyckas hon kliva på grimskaftet. Gick jättesakta men hon vågrar lyfta hoven o innan ja hunnit reagera ha hon ju lyckats slita av halva.. Men annars var dom sååååå duktiga och de märks redan att Dussi orkar mycket bättre och mer än när vi började.

Sen var de dags för 40års fest, kom lite sent sååt nästan direkt vi var där. Blev rostbiff och potatisgratäng. Sen blev vi kvar där hela kvällen.

Idag var de skola, sen åkte jag till mamma ett tag. Blev barnvakt åt Alva när hon for till banken och självklart klara jag de galant ;)
Är tillbaka i Balsjö nu och idag blir Björne 3år! Känns galet att jag såg honom för 3år sen och att han snart varit min så länge. Fick ett go' ben nyss och blev inte glad när Teddy kom in o kika.