banjobb

Idag kunde Robin ställa upp att fota lite när jag skulle köra så bägge fick fara en sväng på banan.
Tyvärr var inte vädret det bästa. Molnigt och hade gått från -18 till 2 grader inatt dessutom kommit blötsnö så klibbade ordentligt på banan. 
For ut med Dussi först. Fick ta bara lugnt med henne då hon kändes väldigt spänd och hade välditg mycket problem med styltor. Så mycket att hon nästan halkade omkull när jag skrittade hemåt.. Men annars skötte hon sig fint. 
 
Sedan var det dags för Genova.  Dock hade det ju hunnit bli ännu mörkare och började dessutom regna lite direkt vi kom på banan. Stallägaren Stieg for ut med sin 2åring Solan samtidigt så på slutet körde vi ett par varv ihop. Genova skötte sig huuur bra som helst. Var dessutom en som körde snabbjobb och hon reagerade ingenting. Dock ver hon helt sjukt taggad och fast jag lät henne springa på ganska ordentligt fick jag ändå hålla henne. Körde även alla tre ihop ett tag och hur lugn och fin som helst! Stieg var verkligen imponerad av henne och tyckte hon skötte sig så exeplariskt och såg ut som en otrolig travare ;) Körde dock bara bakvarv med henne och vet att hon behöver träna lite mer på rätvarven då det är lite mycket som är läskigt fortfarande på innerplan:)
 
 
Så det finns absolut grejer att träna på med bägge innan start. Men snart ska licensen börja och då blir det att försöka ha med de ofta så de också får tärna mycket på allt ljud som blir samt voltningen och när de blir så mycket mer hästar.