19 September

Loppet i lördags blev inte alls som jag hade hoppats. Hon var lugn och fin. Sprang på bra lite halvslö första 800m men började sen tugga på ordentligt. In i sista kurvan var hon ikapp ledarklungan tog tyvärr en kortare galopp där. Ställde sig och kom igen. Sen blev hon grovt störd 2ggr på upploppet.. ut ur kurvan var det först en på innerspår som fick galopp. Hon började dra ner ordentligt och då skrek hon baki åt henne. Då styr hon istället bara rätt ut istället för att se sig för. Fick nästan sätta Dussi på arslet så vi inte skulle få benen kapade.. igång igen och tar en till bara rakt ut i banan när det blir galopp så jag återigen får ta ner för att inte springa rätt över.. Blir trots de 3a på nytt rekord 2.07,4 men endast 0,7 sek efter segraren. Utan 2 störningar finns de inte en chans att hon gjort annat än varit först i mål. Så tyvärr har jag väldigt svårt att uppskatta det superlopp hon ändå gjorde. Bara hoppas att hon inte ska bli osäker igen när hon ännu ett lopp blir störd av andra ekipage.








I söndags blev det en tur för Genova. Hon höll sig ovanligt lugn för att ha vilat 1v. På måndag tyckte jag nästan att bulan bara såg bättre ut 👍. Den hade blivit hård ett par dagar men efter turen så hade den mjuknat en aning och hon tyckte det var så skönt att bli kliad där. Så förhoppningsvis fortsätter den att minska och vi fortsätter träna på så länge ingenting blir värre. 

Avve tränar på ev blir det ett nytt banjobb i helgen för att se hur hon ligger till. Men får se vädret och sådär först.




Sen igår var vi och hämtade vår nya familjemedlem! En kattunge som kommer från Robins brorsa. Hur söt och mysig som helst och tycker fortfarande Björne är en riktigt läskig typ så han får inte alls komma nära. 
Inte så lätt att få någon bra bild på honom då han har svårt att sitta stilla