29 Juni

Äntligen är denna helvetsvecka äntligen över. Sedan blir det ett par tunga dagar nästa vecka innan jag förhoppningsvis äntligen kan få slappna av och känna mig ikapp verkligheten igen.. 

Loppet gick verkligen piss i lördags. Hon var stressig och vägrade i sten att gå om ledaren som hon snabbt kom ikapp. När jag var på henne mer ordentligt för att ta oss förbi galopperade hon omotiverat och sedan blev det två till sömns galopper. Tyvärr kunde jag inte lägga mig i rygg och vänta in sista biten av loppet då ledaren gick otroligt långsamt utan press och då hade tilläggshästarna kommit ikapp väldigt tidigt. Aja bara bryta ihop och komma igen. Har bytt bakskor sen ska hon få på sig ett helstängt och på med tåvikterna igen hoppas jag hon ska vara bättre på måndag. Hon flåsade inte ens efter ett lopp på 2600meter och gick ändå typ 2.10 så börjar vara slut på idéer vad jag ska hitta på för att få ut hennes kapacitet..

I måndags när jag precis kommit till jobbet ringer chefen och berättar att han satt företaget i konkurs.. skittråkigt såklart och man förstår då hans agerande veckan före. Iväg till konkursförvaltaren och prata ihop oss lite med vad som händer och då inte chefen kan tvingas vara där och städa ur blir jag och Åke ensamma på detta. Han svarar ju dessutom aldrig i telefon så då får jag vara hennes kontaktperson och rodda med allt detta. Så vi får börja inventera och städa ihop och kasta en jävla massa bråte hela denna veckan. Samtidigt prata med kunder och leverantörer om vad som hänt och dessutom sprider ju sig ryktet och har varit massor med folk förbi varenda dag. 

Hade också lovat Jonna att köra Royal i måndags för att känna lite på honom inför Lycksele. Farten känns väl inte riktigt infinna sig men han travar verkligen otroligt mycket bättre än han gjort. Även om han mest bara var förbannad att jag krävde något av honom så kom vi väl fram till lite mera som ska provas och hoppas han vaknar på rätt humör. Har vi tur gillar han Lycksele även detta året.

Mellan de har pållarna tränats och dussi har varit som ett riktigt jävla ånglok och kunde knappt rätas ut fingrarna efter tisdagens körtur. Genova har coolat ner ett par snäpp och avve är fortsatt svinglad över träningen hon får. 

Igår blev det iväg till kassjö och fick äntligen klart med åker för bete så ingen tid att spilla var jonna jättesnäll att hjälpa mig få ner alls stolpar idag så nu är vi ändå på god väg. Mamma skulle hjälpa mig imorgon och då hoppas jag få klart isolatorerna samt tråden. Så siktar på att dem flyttar dit början på nästa vecka. Beställde också flugtäcken åt ponnyerna på morgon då det var en hel del flugfän där. Avve har ett redan så det är lugnt. 

Har hunnit med två jobbintervjuer också och besiktning av finkan som gick igenom helt ua! Dock hade jag i all stress bokat nästa fredag och åkt dit fel vecka men verkligen guldstjärna på tjejen på Dekra som nog såg hur uppgiven jag blev lyckades klämma in oss och lösa det. Så stressen har väl varit på tok för hög ett tag nu men till nästa helg iallafall borde allt vara löst med att ha flyttat över alla behövda grejer och sånt till betet samt pållarna så ska nog detta bli toppen innan slutet!