Umåker 12 Juni

Blev start även i helgen för Genova. Hade först inte tänkt anmäla men när hon var så bra på bergsåker blev det start ändå.
 
Skrittade runt under loppet före då vi skulle defilera direkt efter de loppet. Bara att det blev massa omstarter så drog ut på tiden och Genova började inte alls vara på humör när hon bara fick cirkla runt på stallbacken...
 
Men tillslut så var det våran tur. Var lite nervös över att vi hade nr 1. Längesedan hon stod start nu och brukar kunna bli otroligt ofokuserad i ledningen. Dessutom hade hon gått 10sekunder snabbare än de övriga på min volt så att ta ledningen hade jag redan förstått att hon skulle göra. Iväg som en pil i starten sen behövde jag bara åka med och ledningen bara utökades. Jag fick säga åt henne någon gång när hon började o spana på allt annat så hon tappade traven lite men i övrigt så var det ingen drivning alls. 
Hon tar iallafall sin 8e seger på 2.01,5! Verkligen såå himla nöjd med henne, dock var hon inte alls om att jag fick vara med i segerintervju så hon hade tydligen bara försökt rejsa runt med stackars tjejen som skulle leda runt henne... Så när jag väl skulle köra igen gav hon sig iväg i 200 o me pokal o allt hade jag fullt upp o ta mig upp i vagnen så var nog snabbaste segerdefileringen den dagen. xD
 
 
Sen startade även Åsa och var superduktig! Blev 4a trots att loppet inte alls blev optimalt för henne så kanske även hon börjar vara på g?