30Mars

I fredags hämtade Robin upp mig när jag slutade så tog vi hem vagnarna direkt till Krister. Där är dom nu på lackering. Tyvärr verkar det som att de är nå knas med färgen då sulkyn inte alls blev bra iallafall i första varvet. Täckte jättedåligt och blev inte alls snyggt. Såg lite bättre ut när det börjat torka. La på ett till varv igår och hoppas de blev bättre. Skulle egentligen dit idag men då Robin verkar åkt på magsjuka sket vi i de idag och tar de imorn istället. Målade ej på sulketten på fredag då ja ville se hur färgen vart. Men när jag målade igår såg det ut som att det blev bättre på den! (Y) Så hoppas en vagn blir bra iallafall. Bild från i torsdags då sulketten var fördigslipad. Blev tvungen att slipa plåtren då det var så otroligt mycket lackskador.
Igår var det dags för provlopp. Körde shettis för första gången på flera år. Känns som jag blivit väldigt storleksblind då Durris kändes så otroligt liten. Dock blev det inte riktigt som planerat i loppet, Alla licenstagare brukar köra i klunga men då Duracell har mycket bättre rekord tänkte jag köra med Anna och hennes 3åring. Men när vi kör iväg så följer alla licenstagare med mig.. Så dom blev rätt utspridda och jag fick hålla in honom så iallafall Mange hängde med.
Fick även med mig en ny grimma till Dussi då deras nuvarande har börjat bli så trånga. Fanns bara en blå/vit så beställde hem en till så Genova också ska få en. 
 
Imorse blev jag då väckt vid 7 av att Robin kuta iväg och mådde skit. Lyckades itne somna om så inte blivit någon sovmorgon i helgen. Då jag alltid brukar bli smittad så körde jag Dussi ganska tidigt idag så ja inte skulle hinna bli dålig. Idag tränade vi mycket tempoväxlingar och lite speed. Var inte bra underlag och både jag o hon var full i lera. Men hon kämpade på fint och efter ett par stycken började hon trava på rätt bra. Dock verkar hon börjat slå sig så blir att prova med nå skydd nästa gång.
Var lite sol idag så tog lite kort på gången.