22 Oktober

Nu känns de verkligen som att allt kanske börjar lösa sig. I lördags for vi till Bjurholm och sov hos Krister. Var bara en 90 säng haha så rätt trångt men funkade de med ;d
 
Körde Genova idag och hon var bara så himla duktig och underbar! Var sååå himla duktig och inte stressad utan skrittade lugnt o vi mötte en storhäst i trav o hon kikade lite sen sprang snällt vidare. Var också en bil vid rakbanan där de inte brukar va nått o också kollade bara lite. Sen brukar hon kunnde bli lite tjurig om man ska vända för tvärt men idag var de inga problem alls! Såå himla nöjd och lycklig att hon nu börjar visa ordenligt hur jag vet att hon är.
 
 
Sen blev det helrakning idag av Dussi också. Hade igentligen tänkt vänta lite längre. Men då ja börjar jobba på Volvo första veckan i November gör ja det hellre innan jag börjar o nästa vecka kommer jag ha fullt upp. Genova får dock vänta då hon fortfarande inte ens blir svettig efter ett pass på 8km. Har heller knappt lagt nå vinterpäls. Dussi kan dock vara rätt svettig så lika bra att få de gjort.