20

I fredags kom Matilda på att hon skulle komma så hon tog mopeden och var här runt 20.30.
 
Då for vi ut en sväng med Dussi och tog med Genova på släp. Genova hostade bara en gång och såg jättefin ut. Matilda fick prova köra Dussi hela tiden idag och hon skötte sig bra dock var hon lat men for bara en kortare sväng.
Efter de var det badtunne dags och var sååå sjukt skönt att inte behöva halvt frysa ihjäl när man går upp! (Y)
 
Igår fick hästarna prova få på Matilda på ryggen igen. Matilda red Dussi helt själv och skittade runt en kort stund på en äng där hon fick svänga lite. Dussi var lite försiktig och ville först att jag gärna skulle gå bredvid henne men snabbt insåg hon att även Matilda var helt okej.
 
Genova har varit så stressad sist då Matilda provade hänga lite på henne så idag provade vi igen. Hon var såååå duktig. Dock skrittade hon så snabbt så Matilda höll på glida av direkt. Hon var verkligen jättelugn och kikade lite på Matilda först men gick bara precis som ingenting. Sen precis innan vi slutade provade Matilda sätta sig på henne en kortis och även det gick huur bra som helst och hon brydde sig ingenting. Känns superkul att hon var så lugn idag och hon har verkligen börjat mogna massor nu på slutet!
 
Sen var det dags att fara mot umeå och middag hos mamma. Stannade snabbt hos Robin pappa och fick present! :D Dock ringde Matilda när vi var där att mopeden small och när hon stannat av för att ringa startade den inte igen.. Så hon fick hoppa in i bilen så gärnet mot stan då vi var försenade. Åt fondue hos mamma och sen for vi en sväng på tivolit där de var helt dött och sedan en kortis på kulturnatta. Kollade på hoffmaestro en stund där Alva diggade järnet men sen kände vi ett par regndroppar så vi drog oss hemåt. Hann knappt hem så kom åskan och när jag och Robin åkte mot Bjurholm så såg man knappt något trots järnet på torkarn så de var som ett vattenfall från himlen. Tydligen hade Matilda blivit heeelt dyngsur som stannade kvar på stan ;)