Duktigaste duktigaste Dussi

Boxarna är nu helt klara och dom har nu fått spendera sin första natt där. Vilket gick jättebra!
Genova gick runt en stund först men när hon insåg att Dussi var på andra sidan hela tiden lugnade hon ner sig. Båda var då också helt spåniga och Dussi sov när jag kom i morse så dom verkar kunnat varva ner.
 
Dessa bilder är från när dom bara fick prov va i boxarna en kort stund när jag haft in dom.
 
Pållarna nattade. Dock behövde jag ta med blixt tyvärr då vi ej fått upp lamporna.
 
Idag blev det tömkörning med Dussan igen. Hon har fått vila 2 eller 3 veckor nu. Då det tog lite stopp då hon mest bara ville snurra runt då jag försökte gå bakom henne. Men idag gick det varkligen såååå bra. Vi gick in efter en liten stig där grannen har sina skotrar o grejer. Sen finns de även 2 jättesmå åkrar. Hon var först lite besvärad av trakorn vi behövde gå förbi och att de var ganska blött på åkern, Men sen när jag började tömköra gick de såå bra. Först ville hon streta emot lite i styrningen men när jag inte gav mig och vi hela tiden kom till hörn så hon var stungen att svänga kunde vi gå i åttor o sånt. Sen innan vi for ut o körde provade jag faktiskt att bara hänga på vagnen försiktigt när hon stod på gången. Var uppmärksam om hon skulle tycka att de var läskigt men de gick sååå bra. Först kollade hon bara lite skepiskt men stod som ett ljus och skramlade lite med den också och då brydde hon sig inte ens! Och ska tömköra ett par gånger till så styrningen fäster ordentligt sen blir det förhoppningsvis prova med vagnen på 1-2 veckor. Är sååå sugen på köra en sväng nu o blir så grymt glad o taggad när det går bra!
 
Tyvärr vart det ingen bild när jag tömkörde då vi vart överfallna av insekter direkt vi stod stilla. Men tog när hon hade på sig vagnen!