31 December

Gör väl återigen ett försök att få till en text efter att de kraschar gång på gång..

Sista dagen på detta skitår och jag ser verkligen framemot 2018. De få starter vi väl hann med i år var de jätteduktiga och mina mål för i år var uppfyllda nästan direkt. Tyvärr spökade det lite med pållarna med magarna och pga det även benen. Men mest har väl varit mitt fel. Varit jävligt mycket sjuk och trött vilket gjort att jag många gånger bara inte orkat åka och tävla trots att dom känts kanonfina. Tyvärr har jag orimligt höga krav på mig själv vilket gör att jag är helt slut efter en tävlingsdag och helgerna detta året har verkligen behövts till vila för att orka med vardagen. Nu sista månaderna har jag inte varit sjuk så förhoppningsvis vänder det nu. 

En veckas ledighet har passerat på tok för snabbt men jag har som tur är 1vecka kvar.
Mina pållar är nyskodda och i veckan även ponnysarna klippta så nu börjar träningen igen inför 2018. Nästa vecka hoppas jag väl hinna med de övriga 3 som ska skos så det är bortgjort tills den tråkiga vardagen är igång igen. Något som verkligen muntrat upp mig denna vecka är alla snö som kommit. Bästa som finns är ju tokmycket snö så att det ser ut som att träden ska falla ihop av tyngden.

Matilda är hemma från Stockholm och i fredags var hon, mamma och Alva med till stallet så fick alla följas ut. Avslutades med att Alva fick rida Dussi i hagen utan ledare och trodde aldrig vi skulle få av henne. Dussi har verkligen ett hjärta av guld och är så otroligt snäll med dom som inte kan. Förhoppningsvis ska vi också hinna med slalom en dag i veckan.

I övrigt händer det väl inte speciellt mycket i min tråkiga vardag men som sagt ser jag framemot att vända blad till 2018 och lägga 2017 långt bakom mig. Har väl lite mål jag hoppas kunna nå nästa år men vi får se hur det går.

Bilder verkar dock fortfarande inte gå att infoga så det sket sig..