17 Oktober

Förra veckan var sjukt hektisk och var nog inte en dag jag var hemma före sängdags. Loppet för Dussan blev iallafall av. Även om jag skulle vilja ge ordentligt ris till solänget.. De glömde alltså helt bort att ponnyloppet skulle äga rum och när jag ifrågasatte när loppet skulle gå. Då programmet kommit ut utan att vi var med. Så hade de glömt oss och vi fick alltså starta 1h!! Innan första start. Dessutom var det breddlopp och kan väl tycka att är det någon gång vi ska kunna integreras i loppen är det väl då. Dessutom var jag väl redan nog missnöjd med solänget sen de la ut förra årets startlista till lilla silverörnen i programmet då.
Annars så var Dussan duktig. Banan var inte riktigt i hennes likör och det hade blivit varmt igen ett par dagar och hon har börjat sätta en del vinterpäls så var lite väl loj nästan. Bitvis gick hon bra och bitvis lite väl ofokucerad. Men i sista stegen lyckades hon plocka åt sig 2a platsen efter ett bra upplopp. Så det får jag absolut vara nöjd med.

På söndag är det dags igen, denna gång på våran favvobana Skellefteå! Blir 2lopp och ett där hon blir ensam från start. Förhoppningsvis vaknar hon på rätt sida och kan göra bra prestationer.



Robin började jobba igen igår. Det är väl blandade känslor över det men kan säga att det bästa är väl bäst att Björne som blir så ofantligt lycklig när han fått vara ensam en stund.