27 Augusti

Ojojoj.. Vad längesen jag var inne här.
Dock inte så mycket som hänt, dock är det massor som nu är påväg att hända. ÄNTLIGEN! :D
 
På söndag är det dags för premiering på hippo för både Dussi och Genova. Jag hoppas verkligen att de ska gå spuerbra och har nu haft korta träningar varje dag sista veckan och Dusi börjar äntligen bli bättre på att trava och inte bara sega sig. Genova sköter sig fint på att både ställa upp sig och springa bredvid. Dock får vi se om dom är lika duktiga på ny plats med massor av hästar.
 
Sen när premieringen är klar så åker vi vidare med hästarna till deras nya stall!! Det har sedan sist blivit bestämt att jag och Robin flyttar in hos pappa ett tag och har hittat ett (vad jag tror) jättebra stall mindre än 500m till travet. Så kommer ha superbra träningsvägar sen kommer vi nu äntligen kunna träna ordentligt på banan så dom får vänja sig och också vid massor av hästar. Känns bara super bra just nu och jag hoppas verkligen att allt kommer bli bra nu.
 
Hästarna har tränat fint dock fått vila nu i ca 1v och kommer bara utställningstränas nu fram till flytten. Tyvärr har tjurarna nu flyttat till den störtsta hagen precis vid vägen och hästarna blir så hilma rädda och stressade när dom är i den hagen då de springer bredvid. Försökte köra förbi med Dussi men då hon kastade sig så tvärt att hon fick skalmen över rumpan och jag fick leda henne förbi och dra vagnen båda vägarna vid dem så känner jag att de inte är värt att riskera någonting nu när vi ändå ska flytta härifrån.
 
Hovis var här idag och Genova var riktigt förbannad idag. Drog åt sig hovarna och sparkade och stegrade så hovis fick ett jack i handen.. Var inte alls sig själv, gick ändå lite bättre när jag mutade henne med kraftfoder men inte alls okej.. Skulle gissa på att de är mycket överskottsenergi nu när hon inte körts.
 
Annars har Genova tyvärr av någon anledning kliat av sig nästan all man.. Bara under en natt helt plötsligt så var jättemycket borta och hon har kliat sig lite efter de men inte alls så att de märks att hon tappat mer så vet inte vad som kan ha hänt ;/ Känns riktigt tråkigt då jag ju vill att dom ska ha långa fina manar.
 
Har också äntligen fixat halkbanan som gick superbra samt beställt någon kod så jag ska kunna boka skrivning/uppkörning så nu kanske jag äntligen fixar detta!