Solklar seger!

När man äntligen blivit lugn över Dussis fina kval kommer fjärilarna direkt igen.. Jag vet att hon är ruggit bra denna tjej och har otrolig skalle. Värmde 3 bakvarv sen skrittade vi runt på stallbacken ett bra tag innan det äntligen var dags. 
Var Vikas Rosty jag var mest nervös över. Hade som förhoppning att hon iallfall skulle kunna gå 25 och då ladda från start för att försöka hålla honom utanpå så de inte kom förbi. När starten väl gick for hon som en kanon iväg. Rosy var väl utanpå i 20m innan hon seglade iväg. Fick va på henne lite i första sväng då hon insåg att ingen hängde på. Kanon fin men kunde aldrig tro det när dom sa att första 500 gick på 2.16! Då hon fortsatte i samma fina stil behövde jag bara åka in i mål och sista halvvarvet satt jag bara o log. Så fruktanvärt kul det är när hon visar vilka otroliga framsteg hon gör och sprang snabbare än vinnaren både i klass II och I ;)
Det ska bli otroligt kul att följa hennes resa för jag har ingen aning om hur fort hon egentligen kan springa. Blir kul när hon får lite press på sig!
 
 
Dessutom hade jag turen att Robin filmade! 
https://youtu.be/G1oo7nBbmWI