25 Februari

Så var snart ännu en helg över.. 
Avve verkade bli inspirerad av ponnyerna. När jag skulle hämta henne i hagen i torsdags hängde hon över järnröret i grinden och hade totalraserat hagen.. Så var ute ca 1h och jävlades med hennes hage i typ -15.. Då märkte jag även att varför Dussi rymt är då båda två stog och bet i röret för att försöka få ner det. Aja min förstärkning verkar fungera då de än så länge stannat i hagen.

Igår skodde jag först Genova innan hon fick dig ut på en tur. Lite bråkig iväg men hon brukar bli det när träningen varit lite lägre, så endast mitt fel. Sen fick Dussan också dig ut på en tur med Royal på släp. Han verkade mest satsa på att försöka ta sig förbi henne vilket i gengäld gjorde att Dussan bara ökade.

Idag fick båda ponnysarna besöka banan för första gången sedan senaste starten. Förutom att båda visar hur tråkigt de är att springa själv där gick det ändå över förväntan. Så nu har jag denna vecka på mig att bestämma hur fasen jag ska göra..  

Avve fick för första gången på 4veckor ett träningspass i trav. Lite lätt i baken från början och något grinig över tempot känns hon jättefin förutom att snoret inte försvunnit ännu.

Annars så i gårkväll träffade jag en saknad vän ett par timmar efter stallet. Vi måste bara försöka få att det inte går så långt mellan gångerna.