Boden 26 Juli


Dags för Bodens dubbeltrav men valde att endast starta fredan då loppen på söndag inte var så bra och valde att istället åka till Östersund nu till helgen på deras dubbelhelg. 

Emilia var snäll och kom för att hjälpa mig. Var fruktansvärt varmt med över 30 grader i skuggan trots kvällstrav. Båda drack resorb för fullt men  vi mådde ändå riktigt uselt innan de äntligen var dags hemåt.
Var så varmt så det rann svett efter benen på pållarna redan efter värmningen. Tror eller är ganska övertygad om att detta påverkade dussi mycket och hon därför inte alls var på hugget. I värmningen var hon jättefin och var ovanligt nöjd över henne. Sen väl till loppet tog hon inte i en meter. Tog två ordentliga grisgalopper där jag nästan inte fick ner henne i trav. Ska prova lägga om värmningen på henne och hoppas det ska bli bättre. Samt verkligen hoppas att det är betydligt svalare i lopp framöver. 
Sen var det Genovas tur. Provade tåvikter i värmningen men tyckte inte det riktigt stämde så in och plockade av dem. Fästena fick dock sitta kvar då jag var rätt stressad. Fick också byta till ett par superlätta boots bak. Kändes bättre sedan men inte helt bra ändå. Väl i loppet tyckte jag hon hängde väldigt mycket töm genom hela loppet men sprang trots de på ordentligt och var ikapp redan varvet kvar. Efter hon tog över ledningen saktade hon ner ordentligt och jag lät henne hållas kändes bara onödigt att springa fortare då jag visste de inte skulle komma ikapp ändå. Kom trots de imål på en 50 tid vilket såklart är bra och jag är nöjd över. 
Carina Olofsson har lagt ut bilder som kommer nu. Sen fotade också Emilia och hoppas på att få hennes snart.