24 juni

Dussi var ut idag och kändes jättefin!! Typiskt bara att hon inte var det förra helgen så man vågar anmäla till gårdagen. För i efterhand tror jag inte att hon hade gjort bort sig. Men aja det kommer nya lopp och lätt att vara efterklok. Så henne blir det att prova nu på Lycksele.
Genova däremot som jag sett fram emot att starta får vi se om det blir något.. Idag är hon bitvis liiite halt hö fram.. pigg och framåt inte varm eller något så peppar peppar hoppas jag att hon typ vrickat sig. Alternativt att hon trampade in en söm tokigt i fredags då hon slet av sig den skon i fredags.. samt att skorna tyvärr hunnit bli heelt nernötta så kanske även de påverkat något. Nya skor på nu iallafall sen vila någon dag får vi se. Är hon inte sämre imorrn så anmäls hon sen får vi se om det blir start eller inte. Men det gör så jävla ont i hjärtat trots att det knappt är märkbart.. 

Hade ju tänkt mocka hage och greja på efter jag kört men blir så jävla deppad så orkade inte. Dessutom hann jag prick komma hem så ringer jonna att royal slitit en framsko. Vi som planerat att sko på onsdag så då fixk vi styra fram de till imorn. Jävligt otaggad men men..

Midsommar vart lugnt hos pappa med sen middag som vanligt typ runt 11.  Igår följde Matilda med och red Dussi och hoppas hon kan göra det nu kontinuerligt i sommar. För det skulle nog göra Dussi gott.