23 Januari

Absolut 0 ork till detta egentligen. Vet väl egentligen inte om det hänt så jäkla mycket. Totalslut efter jobb/stall och sover svindåligt för tillfället. Somna på 1sek som vanligt på kvällarna men vaknar alltid klarvaken flera gånger på nätterna och svårt att somna om. Vet väl flera anledningar till det samtidigt som jag inte riktigt ids ta tag i problemet, så jag får väl kanske skylla mig själv. 

Avve tränas på och har gått mera intervaller och känts fortsatt toppen. Tänkte öka på antalet i lördags men efter jag kört de vanliga antalet så slet hon va sig en framsko.. Dessutom har jag speciellt nu iom sprickan efter trampet och den var omöjlig att hitta igen så fick surt köpa ett till par på shoppen. Annars var det inbokat en vet check för henne idag av finskan som kommer till Umeå med jämna mellanrum. Men tyvärr gick inte färjan över och hon tog sig inte hit. Hoppas hon är på g snart igen då det vore skönt att få henne genom kollad en sväng. 

Genova joggas på fortsatt. Hon har hållt sig i skinnet riktigt bra faktiskt. Blev något väl laddad när jag körde efter rakbanan och sökte Avves sko men annars toppen. Dussi fortsätter vintervilan 1v till och är sällan hon klarar av att skritta hela vägen in/ut från stallet. Det är myyycket energi i henne för tillfället. Robin jobbar iaf kväll nästa helg så då har jag tänkt passa på att raka ponnyerna sen är det dags att komma igång för dom på allvar inför säsongen. Dock skulle jag behöva tvätta ren dom innan rakning men duchslangen i stallet är helt fryst av det kalla vädret och kändes jäkligt drygt att gå upp till travet för att duscha. Aja får se hur jag löser de, älskar deras mammutpäls egentligen eller enda till dom börjar tappa den för då är man blind vid körning. Sen tycker inte jag det fungerar alls är träna hårt med 1dm päls. De torkar aldrig, mindre ork och sånt. 
 
Robin fyllde år igår och jag hade seriöst helt glömt bort det fram till typ i helgen, som den tråkiga människa man är fick han faktiskt ingenting.. Dock till mitt försvar är han omöjlig att köpa till. Om han ens önskar sig nå är det något svindyrt och exakt en speciell modell och massa jox som är omöjligt att veta. Therese hans storasyster fyller år sanna dag och blev 30 så dem ska vi fira på lördag är det tänkt.