18 April

Återigen längesen sist. Händer väl dock inte så mycket för tillfället.

Har ju hunnit flytta in i läggan iallafall. Är dock en del grejer kvar framförallt i köket där jag int hittat någon matgrupp jag vill ha och lite lådor kvar att packa upp. Dock legat på latsidan med de ett per veckor orken har bara inte funnits där.

Pållarna mår bra de fortsätter gå ute dygnet runt och stortrivs i deras skjul.
Dussi startade ju i mars med Emilia och tiden helt ok på 2.16. Sa innan att kommer de imål på runt 2.15 är det super. En del missar på vägen men hon är inte alls helt enkelt och hade två ordentliga galopper på vägen så hon hade ju gått fortfarande utan dem.

Annars ligger det faktiskt lite lågt med deras träning.. Känns helt klart som jag tappat lite fokus nu med att tävlingarna är inställda och man inte vet hur länge det blir. Dessutom inne i skit perioden här med bitvis lera och bitvis is som de mycket väl trampar rakt igenom. Så har kört en hel del med släp vilket funkar nu jättebra även det omvända att köra Genova och ha Dussi som släphäst. Vilket inte alls fungerat tidigare, så nu har jag växlat. Och iom underlaget mycket långsammare pass men istället lagt in längre.
Genova känns typ lika som förra året den här perioden. Känns som hon får slita med brodden ordentligt och längtar verkligen efter första sommarskoningen. Dussi har en period varit så ruskigt jäkla het ett tag att de därför ocskå varit otroligt skönt att få lufta henne som släphäst en del för att slippa slita i munnen. Har nästan för mig hon blev såhär flera året också vet inte om hon får massa energi när solen och värmen kommer med vårkänslor.

I övrigt så är Matilda hemma ett tag då skolan är stängd så hoppas på lite ridträning. På jobbet har vi än så länge jobb även om det väl kanske börjar vara tunnare.