19 Mars

Så var snart ännu en helg förbi.. 


Vägarna här är inte alls roliga att köra på för tillfället. Med snö som kommit och soligt så är de väldigt moddigt på slingorna.

helgen började med start för Solan i fredags. Hon såg inte alls ut att vara på hugget samt 200kvar blev hon kraftigt påkörd tyvärr. Hon var redan trött och utan speed men ändå.. 
Igår fick först lillen på sig vinterskorna och hon var riktigt duktig. Medans ponnysarna fick springa av sig lite på slätten.

Idag var Avve ut först och hon var jätteduktig! Var lite tveksam och läste rätt mycke reklamskyltar på banan men skötte sig snyggt.
Sen var det Dussans tur. Med endast checken och rockard med mig, mamma o Alva fick hon gå 2140. Var rätt uppspelt och får de svårt att flyta med vanliga framskor så var väl x antal galopper för mycket men mellan dom kändes hon riktigt fin!
Genova var ut sist och hon fick också gå 2140. Helt utan utrustning och hade tänkt köra runt 2.10 vilket vi höll. Men tyvärr funkar hon inte ensam i rätvarv när hon ser innerplan. Men får bråka massor med henne för att hon inte ska ligga i 2/3 spår.. i bakvarven kändes hon dock fantastisk!