Helgens tävlingar

O herregud vad mina nerver inte tål detta. För första gången sen 2017 är det dags för ett lopp med storhäst igen. Skrev upp mig som tillgänglig fredag då det är ett lopp för dem som aldrig vunnit lopp förut med storhäst. Då ringer Helena och funderar om jag kan köra Amigo i det loppet. Var länge osäker om han skulle komma med ens då startpoängen är låga men som sista häst var vi med. Nöjd med 9e spåret för då är vi redan inne vid banan när starten går och förhoppningsvis får en hyfsad position. Värre blev det dock när programmet kommer ut och vi står med som V4 skräll 😱😱
Förhoppningsvis har Helena inte orimliga tankar om oss utan jag hoppas vi kommer runt på ett bra sätt då han inte startat på ett tag och som sagt ännu längre uppehåll för mig.



Sen på lördag är det dags för Dussan och Royal. Som väntat inte alls så bra lopp för Dussi och är som sagt därför jag tänkte det var bra dag att prova två lopp då hon gått bra i det förut. Synd bara med så täta lopp hade hoppats hon skulle få lite längre uppehåll. Men är vara gasa på och hoppas hon vaknar på bra humör. Ena loppet längst fram och nästa längst bak så får vi se vad som behagar damen bäst.

Royals lopp såg faktiskt inte så jättetokigt ut om han tänker vara lika fin som han var fredan på Umåker. Så det hoppas jag verkligen han vill vara och göra ett fint lopp. Det skulle nog både jag och Jonna behöva.
Genova får som sagt vara hemma då banan aldrig passar henne där. Såklart såg starlistan inte alls så tokig ut som hon hade kunnat starta så bara hoppas det är någon som går som en raket så jag inte behöver få hjärnspöken att jag ändå skulle starta fast jag vet hon inte ska vara med där.