fullt upp

Denna gången har jag faktiskt tänkt på bloggen men har verkligen inte hunnit.
 
Förra veckan började jag och Jens praoa på Nyåkers Plåt och Bilservice. 
Upp 2h tidigare än vanligt och hemma 2h senare. Så har inte varit rätt slut.
Men i första dagen alltså i måndags fick vi vara lediga. Då det är ca 2 mil till praoen skulle vi åka med den ena som jobbar där. Hon hade fått feber och kunde därför inte åka. Så då han inte chefen hämta oss( bara 2som jobbar där)
Sen på tisdagen skulle istället chefen hämta upp oss, men ja spydde först måndagen och sen var illamående hela dagen så då vågade jag inte åka tisdag om ja skulle bli så dålig. Så var hemma och gjorde istället min första dag på onsdagen.
 
Har sedan dess hållt på att slipa ner en lasbilshytt och i fredags slipgrundade vi så det närmar sig snart klart. Kom även ihåg att faktiskt ta lite bilder!
 
Jens går egentligen karosseri så som får ej hålla på med lackering eller grundning men då en ford skulle epoxygrundas i fredags fick han prova på.
 
Men hästarna har det ej hunnits med så mycket. Dom går för det mesta i hagen o är nöjda med det. Men i lördags kom en ny hovis hit. Så då blev det att prova en ny då jag av olika anledningar ville prova byta. Än så länge är jag då nöjd och har än bara hört gott om honom. Genova provade stegra lite o luta sig på honom lite men skötte sig annars jättebra. Även när vi tog in Dussi gick det bra. G blev lite orolig och gnäggade men Dussi var så snäll så det gick snabbt innan dom var i hagen igen. Dock är G rätt knäpp. Skulle in med D i hagen så har grindhandtagen i ena handen. Då kommer G och ska lukta så hon trycker in näsan över  metallbiten på handtaget man häktar fast med. Så hon får en riktig stöt o skyndar sig sedan iväg!
 
Har även pratat lite om massa roliga grejer vi ska fixa i stallet o grejer! Så känns riktigt kul!
 
Totte har börjat sova uppe i Robins rum nästan varje dag nu och tog lite bilder idag när jag hade kameran framme.