allt på samma gång

Idag är sista finslipet på speedcarten gjord och den står nu utanför lackboxen och ska lackas direkt imorgon på morron! Kom iaf ihåg nu o ta en bild.
 
 
Fick sluta vid lunch idag och då hämtade Robin upp mig sen åkte vi till stan och sökte efter nå reservdelar till bilen men självklart fanns det inte inne någonstanns..
Sen vart de järnet hem då Pelle skulle ha bilen. O då åkte han till stan för o skriva ägarpapperna på huset, så nu är gammhuset äntligen sålt! 
 
Robin vart så rastlös o börja tvätta Pelles bil då vi kom hem o då kom ja på att ja vill ju kanske måla om i transporten då de är så mycke färg som lossnat. Så vi tog högrtyckstvätten o all färg for ju direkt då de inte var slipat eller nånting under. Så nu blir de o slipa lite sen måla om där. Funderar även på o fixa dörrar bak istället för kedjor som de är nu. Ska se om ja hitta nån bra lösning o fixa de. Dessutom har ju Robin äntligen skruva lös delarna som måste fixas på den så nu äre ba o fixa nya. Sen kom den va i tiptopp!
 
Robin spola förfullt med högtryckstvätten!
'
Bara slipning och målning kvar!
 
Sen har jag även hittat material till boxskyltarna, så bara skära ut rätt storlek sen betsa dom lite. Sen hoppas jag verkligen boxarna kommer upp snart då även dom ska målas i sommar. Så känns som att jag verkligen har fullt upp just nu!
 
Jens håller på o byta dörrar på epan!
Vy från min och Robins garderob. Här ser man hur gården ser ut just nu. Massa ved som ska klyvas och massa grejer som hämtas som vanligt. Denna släpvagn står nästan alltid full. Antingen full med skrot som ska kastas eller nya grejer som ska in..