25 Jan

Då har man hunni bli sjuk också.. Inte så ovänat igentligen då Jonna varit superförkyld och alla på jobbet också varit halvdåliga.. Började bli dålig redan i början på veckan men bröt ut ordentligt i fredags och sen dess har det bara blivit värre. Hade morgon i stallet i helgen men Stig var snäll o tog söndan så jag kunde hjälpa han lite sen då både Åsa och Solan skulle starta.
 
Åsa har knappt tränats i 3v och inte gått fort sen förra provloppet så var klart godkänd som 5a på 18,9.
Solan har väl inte heller tränats så mycket sen jag började jobba och Ulf tyckte att hon mest bara sprang på halvfart och var oplacerad på 18,2
 
Mina hann jag ju bara köra nån gång innan jag blev sjuk så nu får dom väl vila någon dag igen.. Dussi går det ingen nöd på men Genova har just nu så mycket överskottsenenergi så när vi ska iväg har det blivit lite tjafs nu.. Är väl det som blir problemet när det inte finns någon annan jag litar på heller att träna henne. Bara Matilda isf som kan rida men då skolan kommit igång igen och samtidigt håller på bli inskolad för jobb på Ikea har hon nog som det är.. Men Genova får överleva ett par dagar till. I övrigt är hon ju som hon brukar hade bara varit lite skönt att ta sig iväg igen på ett normalt sätt.. I Onsdags besökte vi en gran lite haha för hon vägrade skritta och jag vägrade hoppa på i vagnen i full trav så vi hade med ett par grankvistar hela turen men det gick ju bra det med.