28 Maj

Tänker ofta att jag ska skriva men blir som inte av.. 

Blev iaf start på Skellefteå. En seger och en andra plats kan man ju inte klaga på.

Sussi va först ut. Hon är lite ojämn i loppen. Kom iväg jättefint och sprang bra 1000m ungefär i bra tempo. Sen bortre långsidan blev hon väldigt rullig trots betydligt lägre tempo. In i sista kurvan ökade hon igen. Fick tyvärr galopp på upploppet när jag vek ut men ställde sig och hann just precis fram till seger på nya volktekordet 2.13,6! De känns skönt att hon redan i andra starten i året kan börja sänka som jag absolut vet att hon kan betydligt mer av. Men hon har ju haft det svårt att fungera i loppen men blir bättre och bättre.

Genova ut i loppet efter. Var på dåligt humör då hon fått stå i boxen och vänta när dussan åkt iväg. Hade andraspår i volten och de voltades sakta och liten volt tyvärr. Så när starten äntligen skulle gå hann jag bara vända upp så började hon studsa och knäckte en del på checken.. Kom iväg men tappade massvis i starten. Ut ur första kurvan tog hon en galopp och kom att checken var knäckt gick hon ner skallen och gjorde en riktig grisgalopp där hon återigen tappade mycket.. Sen vaknade hon upp och började springa på ordentligt. Vi närmade oss men det räckte tyvärr endast till en 2a plats. Trots problem kom hon i mål på 59,9 så det känns lovande inför säsongen.


På lördagen var det upp och iväg till solänget med solan. Kom iväg hyggligt och tyvärr gjorde jag en miss och gick ut först i andra istället för 3e inner då jag inte trodde ledaren skulle orka bomba vägen runt. Men vi fick en 4e plats hem och lite mer poäng i raden för solan iaf

Sen har det varit lugnt en vecka. Äntligen tagit tag i att mocka ur hagarna i helgen, Avve fick gå lite tempo idag och blir bara bättre.