26 Augusti

Har varit en riktigt tung vecka och huvudet har känts som bly mest varenda dag. Pållarna har fått ta det lugnt och vi hoppas på mer ork nästa vecka. 

Idag har iallfall hela högen fått sig en sväng och hann dessutom innan det blev något regn. Genova har fått vila 1v för att återhämta sig både för 3 lopp på helgen och att jag inte riktigt var nöjd med aktionen på henne. Skoddes igår och idag var hon precis som vanligt igen än med något mycket överskottsenergi. 
Dussi red jag faktiskt i spöregnet i onsdags och lyckades hålla mig kvar. Vi var lite oense om tempot men de gick hyffsat och var mindre jobbigt än jag förväntat mig. Idag var de mest bus på schemat och hon älskar när det är massa galopp.



Avve blir jag fortfarande inte riktigt klok på då hon fortsätter med att kunna trava huuur bra som helst och sen helt plötsligt bara bromsar sig in i galopp. Kan inte märka något på henne att hon skulle ha ont någonstans utan förhoppningsvis är det bara någonting hon fått för sig. Dessutom väntar jag fortfarande på hennes framskor jag beställde för 3v sedan som inte ens skickats ännu, försökt kontakta kundtjänst men där är det också utan svar jag blir tokig snart..


Har också fått bilderna från Emilia från förra helgen så skickar med några av dom.