Säsongsavslutning

Då bär det av till Bergsåker och pållarnas sista starter för i år. Tror aldrig jag haft sån otur med startspåren tidigare. I 3 av 4 lopp är det bakspår.. Väldigt stor nackdel för Genova då hon är ruggit startsnabb. Får verkligen hoppas vi tar oss förbi snabbt.. Dussi tror jag egentligen inte det är någon nackdel för. På Visby var hon fruktansvärt laddad och skulle helst följa med bilen när den for vilket bara gjorde att hon blev stressad och galopperade. Så där kanske det är bra med en bromskloss framför.

Aja får göra så gott de går. Genovas ben ser iallafall bra ut och hon känns jättefin får bara hoppas de håller i sig. Tycker dock bara de är så synd att man ska bli tvungen att man blir tvungen att starta i högsta finalen i första hand.. egentligen hade jag gärna skippat bronsdivisionen med Genova och klass II loppet med Dussi. Inget att göra åt och får hoppas de kan få med sig en placering där.

Sen blir det en lugnare period vilket de är så välförtjänta av oavsett hur de går på söndag. Tror jag kanske ska försöka ta upp ridningen lite igen som jag bara skjuter på..

Sen har Håkan intervjuat mig till inför finalerna:

http://www.umaker.se/p/aktuellt/halla-darlinnea-landstrom

Men sen ska ju faktiskt Dussans största fan följa med så vem vet hon kanske gör oss alla chockerade då hon brukar uppskatta Jonnas stöd. 👌😉

http://jonnaohman.blogg.se/2016/october/bergsaker.html