Solänget

Dussi var först ut. Kändes som vanligt i värmningen och hade verkligen förhoppningar om ett sänkt rekord.
Prickade starten klockrent och kom snabbt ikapp volten framför. Tyvärr var hon otroligt ofokuserad och lat i hela loppet. Fick dessutom två galopper på samma ställe helt i onödan som sumpade pallplats. Kom i mål 4a med 0,1 sekund efter 3an.. Gick 2.25.. Trodde faktiskt hon gick långsammare då hon var så otroligt ovillig och känns så tråkigt när jag vet att hon med lätthet går under 20 hemma i träning. Är som att hon blir så stressad på banan och tar sig bara inte framåt..
 
Sen var det Genovas tur. Som vanligt var hon superladdad men tyckte inte alls att hon travade speciellt bra i värmningen. Hoppades att det skulle gå över till loppet..
Kom iväg bra i starten och började snabbt plocka in på hästarna framför. Efter 700m fick hon oförväntat första galoppen och då kom 7an förbi sen var det en kamp mellan oss om segern. Både Buse och Genova hann galoppera och komma föbi varann. Genova ledde knappt in på upploppet men fick då ännu en galopp och då tog vid det faktiskt lugnt in i mål för att slippa diskning. Tyvärr var inte alls traven så bra som den brukar och väl i loppet hade hon inte samma driv som hon brukar. Blev iaf 2a på sin 3e snabbaste tid 2.07 så ändå klart godkänt iom att traven inte riktigt höll.
 
Nu får jag se om det blir någon mera start för dem i år eller om vi laddar om till nästa säsong. Allt beror på hur dom känns i fortsättningen,