23 Januari

Banjobb idag med Dussi som sprang med Plura/Jonna. Värmde endast 2bakvarv och ganska lugnt innan vi vände upp och körde 1640. Spänd som tusan igen och var inte alls nog uppvärmd. Första 1000 kändes inte alls bra. På upploppet började de gå mycket bättre och hon slappnade av mer, gick ändå ca 2.45 så under kvaltiden iallafall. Sen körde vi 2 bakvarv till och gasade på bägge målrakorna och då gick de runt 2.25 utan problem. Så blir fortsatt banträning och betydligt mer värmt innan nästa banjobb. 

Genova fick också springa på banan. Hade egentligen tänkt köra rätvarv men då traktorer car ute o greja där så körde vi bakvarv och på innerplan istället. Hon sprang på bra och brydde sig inte om traktorn alls! 

Har gjort bort v 2 på tätningen och trivs så himla bra! Dock är det tyvärr en vecka på dragonskolan nu innan jag får komma tillbaka på volvo så de känns tråkigt. Men snart är ja där igen! Tråkigt dock att två som jobbar där har sista veckan nästa vecka så då är de borta när ja kommer tillbaka..