17 Februari

Riktigt längesen jag skrev. Det har hänt mycket och känns ganska kaos för tillfället. Så just nu skulle jag helst spola fram ett par veckor när det förhoppningsvis lugnat sig.

Sedan sist har det blivit klart med flytt till den andra lägenheten jag skrev om. Dessutom betydligt snabbare än tänkt. Vi hade egentligen nuvarande till sista april men då var det en som ville hyra från 1 mars vilket såklart Robin godkände.

Dessutom verkar nu inte ens den nya lägenheten hinna bli klar till 1 mars så nu ska vi dessutom mellanlanda hos pappa då tills vi kan flytta in. Vi får iallafall flytta grejerna till källaren så flyttlasset började gå i helgen. Nu är det egentligen bara det absolut nödvändigaste kvar och jag hoppas vi flyttar till pappa redan denna helgen för att ha tid för städning. Robin är dock lite oense så vi får se hur det blir.
Dessa jäkla bilbränder också kommit för nära nu. I helgen brann två carportlängor ner hos pappa. En av dem var hans som tur är var bilen i garaget men många bilar helt förkolnade. Polisen söker vittnen och klassat det som grov mordbrand så det känns inte alls trevligt.

Något jag iallafall är mycket nöjd över är att mina damer tillslut fått upp sitt skjul och numera går ute så länge inte vädret är allt för tråkigt. Första dagarna var dom eller framförallt Dussi väldigt skeptisk. Hon tyckte det var väldigt obehagligt när det lät i plåten av regnet. Men det har gått över helt nu som tur är och nästan hela dagen igår när det var storm stod de under tak och tittade ut. Så jäkla skönt också att damerna uppskattar den och inte bara använder den som toa.

I övrigt rullar väl vardagen på för fullt. Pållarna har fått lite spabehandlig av en ny som jag faktiskt var riktigt nöjd över. Var väl egentligen den första som faktiskt hittade och kunde känna lite av de problemen jag upplever att Dussi har. Så jag hoppas verkligen hon har börjat få lite hjälp. Känns iallafall fin i träningen och tanken är väl att hon ska starta den 1 mars. Känns dock så jäkla hemskt att inte få köra själv utan behöva ställa sig på sidan. Där lär jag ju också få räkna med att det kan ta lite tid innan ny kusk och dom hunnit köra ihop sig men det är ju inget konstigt alls.

Sen en riktigt tråkig grej som hunnit hända är att jag blev påkörd på väg hem från jobbet en dag. Halt som tusan precis som de flesta dagar numera är. Stannade jag vid ett rödljus och bilen bakom gled in i min. Skönt att det iallafall inte var någon som försökte smita utan vi stannade på sidan och har nu fått klart allt med försäkringsbolaget så jag slipper självrisk och sånt. Dessutom har mitt jobb försäkringsärenden till mitt försäkringsbolag så jag kan göra den där. Blir dock att ta det efter flytt och sådant är klar för då har jag inte tid att vara utan bilen.