Omotiverad

Jättelängsen jag skrev och försöker få motivation men den är obefintlig. Under pev veckan började både Dussi och Genova äta dåligt. Inte ens kraftfodret åt de upp och var väl upp i hälften så mycket hö de brukar äta. 


När vi kom tillbaka var de helt knäckta. Genova som brukar äta i farten låg ner och åt. De lämnade hö vilket de aldrig gör och Dussi har börjat hosta. Dessutom märker man hur loj de är i träningen så det känns inte alls roligt..

Fick äntligen min efterlängtade semester förra veckan men har då istället haft feber sen förra tisdan. Onsdagen var det bara upp och åka till ett regnigt Hoting med Royal som gjorde en jättefin debut. Lite stressig och spänd men visade fin fart bitvis och förutom lite ovillig att volta gick det som en dans.

I lördags åkte vi till Solänget med Solan som skulle starta. Febrig och less redan innan gjorde hon ingenting lättare. Började med att knäcka svanskappan och sedan var det bara att försöka göra det bästa av situationen tills vi äntligen kom iväg i 5e!?! omstarten.. Dessutom flög hon i full galopp innan jag ens vänt upp ordentligt så de brann lite i skallen på henne då.. långt bak som vi hamnade var det bara att låta henne springa på och bli sist men fått ur sig lite energi iallafall.. 
Dessutom är det dags igen på Måndag, återigen solänget och nu spår 6. Jag hoppas verkligen hon vaknar på bättre humör..

Så Avve är väl den det går bäst för just nu. Men sen är det ju så typiskt. Stig tar sig första gången till banan o ska kolla. Då är de mest bara galopp.. hon gick jättebra mellan och de är bara trams när hon galopperar. Men de är så typiskt.. Men vi närmar oss premietiden med stormsteg. Nu ska vi bara få oss någon kompis så jag får se om hon kan sköta sig även när hon inte är ensam.

Så jag avvaktar med att ens fundera på att starta ponnyerna innan de är helt i sin ordning igen. Men det känns då inte som att det blir vårat år i år. Trots att de redan uppfyllt mina mål med dom i år och att de sänkt sig i prinicip varje start. Dom är så fantastiskt duktiga mina tjejer