28 Juni

Utbyggnaden i hagen blev äntligen klar igår. När hästarna fick komma dit blev dom sjukt glada och sprang järnet. Så nu bör dom klara sig ett bra tag. 

Idag var det äntligen lite soligt och fint igen. Tänkte passa på att ta fram systemkameran och fota... Självklart har jag varit så klantig att jag lyckats sätta på kameran när jag satt den i väskan eller ngt.. För var heelt tomt på ström och den var på on... Tog några få med mobilen men de blir ju så dåligt så vart bara några få.
Sen fick dom komma in då jag hade tänkt fara ut en sväng. Men idag var dom heeelt slut! Måste varit att dom varit i nya delen hela natten och inte kunnat slappna av då de är så mycket insekter där. Så istället provade jag ut ett träns jag köpte i torsdags på hööks rea. Tänkte att det får bli Genovas utställningsträns och sedan framtida ridträns. Sen har jag fixat en sadelgjord också så provade så den skulle räcka. Gick även en sväng med Genova och tränade lite att springa för hand och de gick rätt bra! Sen fick dom vara inne en stund och nästan direkt la dom sig och sov en lång stund. 
Dussi som knappt kunde hålla ögonen öppna..
Finaste Genovan!
Även bocken var riktigt trött idag.
 

Sen har jag ju glömt att skriva att bägge är anmälda till sommarpremiering på hippologum den 31/8! Så jag hoppas att dom ska sköta sig och att dommaren också kommer tycka att dom är superfina!