Helt glömt bort

Har inte alls tänkt ett dugg på bloggen. Men ska försöka ta upp den igen.
Har iaf flyttat till Umeå nu och bott här i ca 1månad. Trivs jättebra än så länge dock ca 1,2mil till stallet som jag cyklar fram o tillbaka ca 3-4ggr i veckan så de är ganska drygt.
 
Hästarna har äntligen börjat lugna sig. Speciellt Genova har varit otroligt stressad.
Mamma följde med i tisdags så då körde vi dom tillsammans för första gången! Det gick faktiskt superbra. Dussi och mamma låg först. Dock märktes det att det var längesen mamma var ute. Dussi vinglade på ganska bra och bad henne hålla ett ganska lugnt joggingtempo. Vilket hölls i början men sen började Dussi smyga upp farten så bitvis gick de alldeles för fort så jag fick skrika åt henne att lugna tempot ;) Men de är superkul för Dussi har blivit otroligt mer träningsvillig sen vi flyttade dom hon som annars brukar sega sig massor!
 
Sen har jag hunnit vara i London med de 5 övriga vinnarna och de som anordnade resan. Det var verkligen huuur kul som helst och människorna som var med var superbra! Vi hade rätt mycket fri tid fre,lör och sön var det dragracing EM. Har aldrig kollat på nå liknande tidigare och trodde det skulle vara rätt tråkigt men var superkul och skulle lätt göra om det!
 
Annars har jag nog mest troligt fixat jobb på Volvo. Ska göra en hälsoundersökning och är den ok(vilket de bör vara) Så börjar jag i November!
 
Tyvärr inga bilder då ja sitter på Robins dator så ni får överleva ändå