igång igen

Hästarna har nu fått vila en vecka sen veterinär besöket. 
Genova har haft lite hög temp länge och är fortfarande inte helt nere i normal temp ännu. Men det märks ingenting på henne då hon är precis som vanligt.
 
I fredags halvrakade jag Dussi igen. Hon har inte så jättelång päls men då det nu varit över 5 grader i skuggan så märks de att hon bli rätt slö/varm. Genova verkar inte besvärad de minsta så hon fick behålla pälsen. Dussi skötte sig jättebra. Vid huvudet var det dock superläskigt så vart inte snyggt när jag försökte ta bort hennes skägg. Så ska försöka fixa till det sen med sax/den mindre klippmaskinen. Sen att jag var värdelös att få klippningen snygg när jag inte skulle ta bort allt är ju en annan sak..
 
Igår skulle som iallafall få röra på sig lite. Då jag hade sån huvudvärk och haft i flera dagar tog jag Genova på släp så båda fick motion samtidigt. Tog en lite kortare tur. Men gud var pigga de var. Trots slask sprang dom på riktigt bra även om de inte var meningen. 
 
Idag har det äntligen varit lite soligt så försökte få några bilder. Dock var dom sååå trötta idag så jag har mest fått gäspningar på bild..
 
Fotade Björne lite också men han var inte de minsta sugen på o bli fotad så vart inte så bra på honom heller..