29 Oktober

Så här ännu en vecka swisha förbi. Helt plötsligt kom vintern till Umeå och än har då snön stannat. Betydligt ljusare att köra på kvällen. Tyvärr fortfarande lite för varmt då hagarna och träningsvägarna fortsätter att vara geggamojja..


Min satans bil har börjat krångla och de är något elfel.. hoppas Robin kan försöka se om han kan lösa det i veckan. Annars har Robin jobbat kvällar och nätter vilket gjort att vi knappt hunnit ses överhuvudtaget. Det enda positiva i de är att jag gjort mååånga timmar i stallet i helgen så nu är alla 6 pållarna redo med vinterskor samt brodd! Så skönt att ha det gjort slipper man stressa över det. 
Sjuk har jag också blivit igen.. trodde jag skulle vara närmast döende efter jag skott men inte blivit sämre alls utan snarare på bättringsvägen igen vilket känns underbart. Så sjukt mycket på jobbet just nu att jag inte har tid att fortsätta vara sjuk i tid och otid.. har verkligen inte varit mitt år i år varken men mig själv eller hästarna.. Men tur detta skitår snart är över så hoppas jag på ett bättre och friskare 2018!