Mer än 4år ihop!

Tänk att tiden gått så otroligt snabbt att jag nu haft mina pärlor i över 4år. Den 21 Maj 2012 åkte jag o Robin mot Stockholm där vi sov en natt hos hans farbror innan det först bar iväg mot Skråmsta stuteri för att hämta upp Dussi som kommit dit sent på kvällen från gotland. Sedan mot Genovas stall där det blev att hämta upp henne. 
 
Släppte in Dussi till Genova i hagen en stund då tanken var att de skulle åka lösa utan mellanvägg hem. Och de var bästa vänner från första stund och är lika bra vänner än idag! Nästan lite för bra då de i princip har växt ihop under åren vilket märks tydligast om de reser ihop, men de får verkligen ut så mycket av varandra. 
Annars så blev först Dussi 5år 21Maj! sen blev jag 22 igår, dock är jag sjuk och varit det sen i helgen så händer inte mycket här.. Hemme från jobbet och skulle väl egentligen kört provlopp med Åsa ikv men får skippa det så jag blir frisk. Börjar iallafall kännas bättre så blir nog jobbet imorgon får vi se hur det går. Någon som iallfall inte klagar är Björnen som får mysa hela dagarna ;)