29 Juli

Hästarna känns bara bra efter helgen.
Genova var på sig på knäna i helgen så köpt nya igår som passar så himla mycket bättre än de gamla jag hade sen innan, de är hon verkligen värd fintjejen!


Kört dom idag och de var som vanligt. Dussi var dock på sitt grisiga humör tyvärr. Svinjävla het och stirrig.. Men tror de är för hon börjar vara i topptrim nu. Hon blir bara lite väl koko ibland ;)
Björne var så nöjd med att få spana idag. 


Sen bestämde jag i helgen att de får bli premiering för tjejerna, så idag är det anmält! Hoppas verkligen Matilda har tid att hjälpa mig. Sen borde de vara betydligt lugnare i år och bör då kunna få bättre poäng. Skulle vara sjukt kul om de kom upp i 40 och guld!

Annars har jag fått göra om i pokalhyllorna nu ;). Fick ta ner alla 2/3 platser från tidigare år så nu är den översta med alla från iår( förutom största som inte rymdes i undre). Samt alla tidigare 1a platser i den nedre, insåg att jag har ju faktiskt vunnit ett eller två lopp tidigare med bäst shettisarna! 🌟🌟

Sen har Carina lagt ut bilder på Genova från helgen.
Hoppas jag kan få någon bild från Tom eller någon annan på dem också. Sen har det kommit ut film från fredagens lopp nu, hoppas det kommer ut från söndagen snart också då jag tycker de är så roligt att få se. 



Haha tydligen ser jag fruktansvärt sur ut när jag kör trots att jag inte är de..