9 September

Anmält till en ny tävlingsdag är gjord och det blir Dannero på lördag. Dussan får ett nytt försök med två lopp då hon trots allt gick bra i de andra på solänget. Redan nervös i vanlig ordning och jag hoppas verkligen Genova fixar en sån lång distans då jag helt ärligt är osäker. Går båda bra behöver dom inte veta så slagna iallafall men vi får se hur det går. Emilia är iallafall snäll och följer med. 

Igår körde jag Dussan med mamma och Avve. Provade ett nytt bett och oj så fin i munnen hon var. Hoppas nu verkligen att detta inte bara var en tillfällighet utan ska hålla i sig.
Genova fick sig sedan sitt troligtvis sista simpass i sommar. Synd bara att bryggan är lite kort den hade gärna fått vara längre. Men lite fler varv runt bara så får hon upp flåset ändå. 

I övrigt rätt lugnt varit på arbetsintevju och har kanske även en till på g. Sen även varit förbi travet och tömt Avves box och tagit bort alls grejer så det blev helt enkelt väldigt verkligt, men hoppas att både hon och nya ägarna ska trivas ihop.






Kommentera här: